sobota 27. února 2010

Poslední den v práci

Tak konečně se moje planeta naposledy v 6:00 otřásla a  bylo to tím, že maminka naposledy vyskočila na povel rádia z postýlky. Slyšeli jsme s maminkou od rána nejmíň 100x slovo "naposledy".. nejdřív tatínek okolo nás skákal s foťákem, aby vyfotil, jak odcházíme naposledy do práce, jak nastupujeme do metra.. V práci strejda Aleš zahlásil: "Naposledy dobré ránko" a byl tu poslední oběd v Aramarku, "poslední cígo";) s Davem, pár "posledních ahoj" a užasné rozloučení, kdy jsem dostal/a príma edukativní hrací deku.

Protože byla maminka celý den tak trochu v tranzu, zapoměla vám všem v práci říct, že vás moc ráda uvidí, až se narodím a bude moc ráda, když mě přijdete zapít. Termín a místo ještě upřesníme, ale počítejte s teplými dny někdy květen či červen - až budu čilé mimi:) a taky zapijeme spolu maminku, bude jí už 30 tou dobou!!

Takže teto Olí a Láďo neplakejte, brzo se uvidíme a úplně všem moc dík za krásný dárečky!, za to, že jste to tam s mojí břichatou maminkou vydrželi a že jste na nás byli hodní! Aldo dík za video a Dave dodej nám ještě fotky plss:)

Žádné komentáře:

Okomentovat