pondělí 15. února 2010

Víkend s holkama, Kokory a pizza

Barunku a Marušku pustili už po 4 dnech z porodnice, tak jsme s maminkou a s tatínkem nevydrželi nejet na ně nekouknout :o) Holky se mi moc líbili, jsou parádní šikulky! Tetě Kristýnce jsme předali vánoční dárek - kojící polštář pro dvojčata, což je v případě dvojčátek neocenitelná úspora času, z x hodin času se rázem stane x/2 h. Maminka si přebalila obě holčičky. Tatínek se vůbec nebál chovat a řádně holky zapít se všema Kokorákama Becherovkou citrusem a slivovicí. Takže vím, že budu chované a přebalované a zdravé mimi:o). Fotky jsou zde.
No v Kokorách bylo jako vždy veselo, slavily se několikatery narozeniny + svátky. Dělali jsme s tetou Maruškou koblížky.
Tatínek dostal k narozeninám dupačky - jedny s modrýma knoflíčkama a druhý s růžovýma knoflíčkama. Viz foto - .. noo, měl prý udat velikost, prý se to takhle těžko shání:)
Na Valentýna si naši vyrazili s kámošema a se strejdou Jurou v Brně do oblíbené pizzerky Tyrkys. Maminka udělala moc dobře, že si žádnou pizzu neobjednala, protože tam všem vždy moc chutná a jsou tam tak veliké pizzy, že každej s ufuněným výrazem nabízel mamince zbytek a maminka měla nakonec možná nejvíc. Mňamka!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat